Järjestökehitys

meidän mielestä

Jakamalla tietoa ja yhdistämällä osaamista saamme tuloksia
}
12.04.2021

Uskon, että onnistumme helpommin yhdessä kuin yksin. Ideoilla tuppaa olemaan taipumus jäädä ”vain” ideoiksi jos niitä ei jaa muiden kanssa. Ehkäpä Järjestökehitys Oy:n tarina osaltaan osoittaa tätä todeksi. Kirjoitin aiemmin yhdessä olemme enemmän -aiheella sisäisestä tekemisestä ja yhdessä tekemisen voimasta. Tämän jatkona jäsentelemme laajemmin myös ulkoisia kumppaneita ja onnistumista edellyttävää osaamista.

Mitä tarvitsemme kumppanuudelta, jotta voimme yhä paremmin toteuttaa tavoitettamme auttaa järjestöjä niiden päivittäisessä työssä ja tulevaisuuden rakentamisessa?

 

HYVÄ KUMPPANUUS ALKAA KESKUSTELUSTA

Tapanani on pohtia miten löytää oikeanlaisia kumppaneita. Tätä miettiessä päädyn aina toistamaani asiaan; kaikki lähtee ihmisestä. Hyvä kumppanuus alkaa ihmisten välisestä keskustelusta. Kohtaamisen kautta voi kasvaa asiakkuussuhde tai kumppanuus, joskus parhaassa tapauksessa molemmat. Matka kumppanuuteen voi olla pitkä tai lyhyt, mutta se alkaa kohtaamisesta ja avoimesta keskustelusta. Mielestäni tärkein kysymys on: Voisimmeko olla yhdessä enemmän?

ASKELMERKIT KOHTI KUMPPANUUTTA

Hyvään ja kannattelevaan yhteistyöhön tarvitaan aina pohjaksi yhteinen sävel. Siksi ennen yhteistyön aloittamista on hyvä tutustua toiseen ja jakaa ajatuksia yhteistyön odotuksista. Kannattaa avata ajatuksia maailmasta ylipäänsä. Ennen yhteistyön aloittamista, kannattaa myös luottaa tunteeseen siitä mitä toinen osapuoli itsessä herättää. Kun kuuntelee ja kuulee, osuu usein oikeaan.

Hyvässä yhteistyössä suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus ja pitkäjänteisyys ovat tärkeitä kriteerejä. Tuloksellinen kumppanuus vaatii sitoutumista ja työpanosta molemmilta osapuolilta. Tästähän yhteistyössä pitäisi oikeastaan olla kysymys. Päätöksen tehdä yhteistyötä pitää merkitä antoisaa ja merkityksellistä tekemistä molempien menestymisen eteen.

UUSI KUMPPANUUS: MUUTOSTOIMISTO IKINORI JA JÄRJESTÖKEHITYS YHTEISTYÖHÖN

Meitä Järjestökehityksessä ohjaa ajatus: Yhdessä tehdään parempaa! Tämän ajatuksen pohjalta teemme asiakastyötä ja pyrimme kartuttamaan kumppaniverkostoamme. Nyt voimme iloksemme kertoa, että Järjestökehitys Oy on löytänyt yhteisen sävelen Kukunorin omistaman Muutostoimisto Ikinori Oy:n kanssa!  Olemme sopineet yhteistyöstä ja suunnittelemme jo yhteisiä sisältöjä. Jatkamme valitsemallamme polulla ja autamme järjestöjä vastaamaan tulevaisuudessa eteen tuleviin haasteisiin. Lue Ikinorista lisää tästä.

Omalta osaltani olen todella iloinen tästä uudesta mielenkiintoisesta mahdollisuudesta. Uskon, että tulevaisuudessa pystymme yhdessä yhä paremmin auttamaan järjestöjä niiden tärkeässä työssä. Perästä kuuluu jo piankin – jää siis kuulolle!

Mikäli haluat jutella lisää mahdollisista yhteistyökuviosta tai tarvitset apua kehittämisessä, ole yhteydessä niin mietitään voisimmeko olla yhdessä enemmän!

Ihanaa kevään valoa!

Henna Peltola