Järjestökehitys

meidän mielestä

Kun yhteistyössä syntyy jotain uutta
Järjestökehitys
}
09.03.2021

Mietin välillä, että onko tämä totta. Täällä ne nyt ovat, uudet nettisivut, joiden kautta meillä on mahdollisuus päästä tekemään merkityksellistä yhteistyötä järjestöjen kanssa. Sellaista, josta olemme haaveilleet jo pitkään. Samalla mietin ettei mitään konkreettista olisi syntynyt, jos olisin yksin omassa mielessäni pyörittänyt toinen toistaan ”parempia” ideoita. Nyt voin hyvällä omalla tunnolla todeta, että yhdessä saimme konkretiaa aikaiseksi.

Tärkein juttu on tietysti se, että nyt meillä on tarjota järjestöille paljon osaamista yhdestä paikasta. Itselle ylitse muun nousee kuitenkin konkreettinen kokemus yhdessä tekemisen voimasta ja siitä, että jos on tahtoa, tulee tulosta. Olen tosi ylpeä meistä kaikista ja siitä, että seisomme nyt uudessa asennossa katse kohti tulevaisuutta. Puhkumme energiaa kevään valossa ja olemme valmiina auttamaan siinä missä olemme parhaita.

Alla muutamia kommentteja meidän tiimiltä siitä, mitä ajatuksia uuden tuottaminen ja yhteinen matka on herättänyt:

”Matka keväästä 2018 on ollut pitkä ja lyhyt samaan aikaan. Mitä paremmin olemme päässeet sisälle järjestömaailmaan, sitä vakuuttuneempi olen, että teimme oikean ratkaisun.”

JärjestöKompassi-projekti oli viime vuonna ehkä mielenkiintoisin työ pitkään aikaan. Projektin myötä silmät avautuivat näkemään miten monipuolinen järjestökenttä Suomessa onkaan.”

”Erityisen tyytyväinen olen siihen, että meille on muodostunut innostunut ja innostava tiimi, joka haluaa tehdä yhä parempaa kehitystyötä.”

”Kun tekee asioita, jotka ovat mielekkäitä, aika vain liitää.”

”Kaikkea ei voi tietää, joten kysymysten esittäminen on tärkeää. Oppiminen ja kasvaminen motivoi.”

Välillä on hyvä pysähtyä miettimään mitä itse haluaisin tehdä tulevaisuudessa ja katsoa ympärilleen miten mahtavia tyyppejä läheltä löytyy. Sen jälkeen kannattaa avata suu ja aloittaa pohtiminen. Yhdessä tekemisen voimaa ja uusin silmin katsomista ei saa koskaan väheksyä. Mitä enemmän kysymme, kuulemme ja kuuntelemme, sitä paremmin voimme vastata tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Joskus tuloksena voi syntyä jotain innostavaa ja uutta!

Henna Peltola

PS. Haluaisitko vastata lyhyesti kolmen kysymykseen? Silmäile uusia sivuja ja vastaa kyselyyn tästä. Olemme kiinnostuneita mielipiteestäsi ja halutessasi voit jättää yhteydenottopyynnön!